Social Media video’s

Het gebruik van video neemt de laatste jaren explosief toe. Sociale media kanalen kunnen eigenlijk niet meer zonder video. Shift Media helpt met het maken van een plan om je volgers te voorzien van  inspirerende, grappige, en informerende  video’s.  Dit kan in heel veel vormen, denk bijvoorbeeld aan  een wekelijkse vlog of een bedrijfs-fail compilatie.  Maar vergeet ook de positieve gebeurtenissen niet! People love video!

Voor de Puur&Hecht beurs heeft Shift Media een grote social media campagne opgezet. Op deze beurs zijn en boel lezingen en workshops te volgen, en voor al deze sprekers is een promo-filmpje gemaakt. Deze korte informatieve promo’s hebben ervoor gezorgd dat de Facebookpagina binnen 3 weken van 500 naar 1200 likes is gegaan en is het bereik is vertienvoudigd!

Persoonlijk advies?

wij helpen je graag

Contact opnemen Of bel ons op: 050 2301463

Shift Media in het kort

Creatief

Verrassend simpel of een lekkere uitdaging, voor alles is een creatieve oplossing die past bij de wens en het budget.

Doelgericht

Bij alle opdrachten vragen we ons af: voor wie maken we dit, en wat wil de klant ermee bereiken? Dit doel blijven we het hele proces lang voor ogen houden.

Persoonlijk

Wij houden van mensen en verhalen, en voelen ons snel betrokken. Daarom zullen we alle opdrachten met warmte, integriteit en persoonlijk contact uitvoeren.

Een effectieve video laten maken?

wij helpen je graag

Maak een afspraak!
WordPress Image Lightbox Plugin