Documentaire

De bijzondere wereld van alles en iedereen

Loop je al tijden rond met een boeiend verhaal dat je graag aan Nederland wil laten zien, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Is jouw levensstijl de oplossing voor al onze klimaatproblemen en wil je dit wereldwijd delen?  Ook dan ben je bij Shift Media aan het goede adres. Wij kunnen van jouw onderwerp een prachtige documentaire maken. We helpen je bij het in beeld brengen van het verhaal maar ook de zoektocht naar financiële  middelen om de documentaire tot stand te brengen.

In onze laatste documentaire “Buiten het gebaande pad” staat het verhaal van Marieanne centraal. Zij wil de geboorte van haar eerste kindje in het bos laten plaatsvinden. Gaandeweg ontspint de documentaire zich tot een vraagstuk over de keuzevrijheid van barende vrouwen en de rol van de zorgverlener.

Persoonlijk advies?

wij helpen je graag

Contact opnemen Of bel ons op: 050 2301463

Shift Media in het kort

Creatief

Verrassend simpel of een lekkere uitdaging, voor alles is een creatieve oplossing die past bij de wens en het budget.

Doelgericht

Bij alle opdrachten vragen we ons af: voor wie maken we dit, en wat wil de klant ermee bereiken? Dit doel blijven we het hele proces lang voor ogen houden.

Persoonlijk

Wij houden van mensen en verhalen, en voelen ons snel betrokken. Daarom zullen we alle opdrachten met warmte, integriteit en persoonlijk contact uitvoeren.

Kennis maken met shift media?

Maak snel een afspraak

Maak hier een afspraak!
WordPress Image Lightbox Plugin